Доналд Тръмп младши свидетелства в понеделник за това, което той нарече сексапилността“

...
Доналд Тръмп младши свидетелства в понеделник за това, което той нарече сексапилността“
Коментари Харесай

Доналд Тръмп-младши свидетелства за „сексуалността“ на имотите на бащата в процеса за измама

Доналд Тръмп младши свидетелства в понеделник за това, което той назова „ сексапилността “ на портфолиото от недвижими парцели на татко си, за повторно заемайки позиция в процеса за гражданска машинация против някогашния президент на Съединени американски щати.

Доналд Тръмп, любимецът за номинацията на републиканците за президент през 2024 година, е упрекнат дружно с двамата си възрастни синове и 10 от фирмите си, че са раздули чистото си състояние с цели 2,2 милиарда $, с цел да обезпечат по-добро финансиране.

Искът от Главният прокурор на Ню Йорк Летиция Джеймс желае минимум 250 милиона $ обезщетение, както и ограничавания, които дейно биха забранили Тръмп и неговите възрастни синове от промишлеността за недвижими парцели в Ню Йорк.

В явен опит да покаже, че високите оценки на парцелите са оправдани, юрист Клифърд Робърт разведе Доналд-младши през дълготрайно слайдшоу на портфолиото на Тръмп.

Доналд-младши сподели, че „ сексапилността “ на плановете за недвижими парцели на татко му е привлякла лицензионни покупко-продажби с други бизнесмени, които желаят да подражават на стила му.

„ Той в действителност беше визионер “, свидетелства той.

Адвокатите на офиса на Джеймс възразиха, че линията на разпит е неуместна, само че съдията Артър Енгорон не се съгласи.

„ Нека продължи и приказва за това какъв брой популярен е Тръмп Организация е “, сподели Енгорон, който се отбрани по време на процеса от изказвания за пристрастност от Тръмп и неговите юристи.

При пресечен разпит държавният юрист Колийн Фахърти сподели на Доналд младши доказателства, че имотът на Тръмп 40 на Уолстрийт в Манхатън е в риск от несъблюдение на ипотеката си на фона на спада на заетостта, както и новинарска публикация, в която се споделя, че хотел на Тръмп в Хавай се отхвърля от договорка за брандиране с татко му.

Доналд младши беше първият очевидец, свикан от отбраната, която чака делото му ще продължи към месец.

Той към този момент беше свикан като очевидец от канцеларията на основния прокурор, дружно с татко си и брат си Ерик Тръмп. Неговата сестра Иванка Тръмп също свидетелства, само че не е обвинена.

Тръмп отрече да е направил нарушаване и упрекна Джеймс, определен демократ, в „ интервенция в изборите “.

По време на предизвикателни и неразбираеми показания предходната седмица Тръмп призна грешки във финансовите си данни извлечения, само че сподели, че несъответствията не са свързани с банките, които са ги употребявали, с цел да дефинират цената на заемите му.

Доналд младши, Ерик и Иванка Тръмп заявиха, че не са взели участие в правенето на финансовите доклади на татко си и оставиха счетоводството в Организацията на Тръмп на счетоводителите.

Делото е значително за вреди, защото арбитър Енгорон към този момент постанови, че Тръмп и неговата компания лъжливо са завишили тези стойности на активите.

Енгорон е наредил разпускането на компании, които управляват стълбовете на портфолиото от недвижими парцели на Тръмп, включително Тръмп Тауър в Манхатън. Това решение е отсрочено в очакване на обжалване.

Тръмп се изправя пред въртоп от правосъдни проблеми, докато води акция за оборване на президента демократ Джо Байдън на изборите през 2024 година, макар че никой не е понижил водещата му преднина пред републиканските противници.

Той е обвинен в четири наказателни процеса, в това число два, произлизащи от опитите му да анулира загубата си на изборите през 2020 година Той се призна за почтен и в четирите случая.

(REUTERS)

Източник: france24.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР